14.1 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La gandiana, Leina López, de l’AC Gandia d’Halterofília aconsegueix la segona millor marca en la Copa Federació per equips

– L’equip femení de l’AC Gandia d’Halterofília van ser quartes i els xics cinquens

Atletes del AC Gandia de Halterofilia
Participants de l’AC Gandia d’Halterofília

Aleina López va aconseguir la segona millor marca de totes les participants en la Copa Federació per equips disputada a Zarautz a la qual l’AC Gandia d’Halterofília va acudir amb el seu equip masculí i femení que van quedar cinquens i quartes, respectivament.

L’atleta gandiana va fregar la mínima per a l’Europeu sub 17, superant la seua marca en arrancada en 3 quilos.

A més va haver diverses mínimes nacionals. Haydan Quiñones va obtindre la del Campionat d’Espanya júnior amb un total 181, superant la seua marca anterior en 17 kg, set en arrancada i deu en dos temps. Mario Corado també va aconseguir el passaport per al nacional júnior amb un total de 218 kg, nova marca personal amb una millora de huit en arrancada i huit en dos temps.

Nerea Hoyos amb una millora de quatre quilos també es va colar en el nacional sub 17, igual que Aroa Fernández que va millorar en cinc el seu anterior registre en el total olímpic.

També van prendre part els debutants Daren i Adrián, així  com Lucía MorantsYuna López i Juan David González.

En el Campionat d’Espanya de tècnica que també es va disputar a Zarautz, Àfrica Fernández i Marc Donet es van quedar a les portes de les medalles per unes mil·lèsimes.

Articles relacionats