10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Les Escoles de Ciclisme van gaudir de la prova de Bétera

Es van acomiadar els infantils de segon any amb una clausura a lo gran en la localitat valenciana de Bétera amb totes les autoritats inclosa l’alcaldessa i l’organitzador de  l’esdeveniment, Stefano Garzelli.

Una jornada que va oferir poques sorpreses i on el Triasport-Gandia va tornar a repetir èxits encara que perdrà quatre efectius per a la pròxima temporada amb el salt a cadets.

El matí es va iniciar amb la carrera de promeses on Dani Sánchez va estar a punt de guanyar cedint en els últims 100 metres, al final acabe amb un meritori segon lloc. Xavier Nogueroles seria desé i Gerard Pastor onzé mentre que Sergi Esteban acabaria quinzé.

En principiants de primer any, Alex Sánchez acabaria tercer mentre que Andrea Contero seria segona en dones. La categoria de principiants de segon any, Andreu Sansaloni va ser cinqué mentre que Darío Humanez setzé.

D’altra banda la categoria d’alambins va tindre a Sergi*Margarit en la sisena plaça mentre que Irene Flores seria tercera en aquesta ocasió, els èxits van continuar amb una nova victòria de Carla Bañuls en alevins de segon però que va finalitzar segona entre els xics, Carla Martínez també pujaria al podi amb el tercer lloc.

Els infantils de primer any va tindre a Marc Iborra com el millor classificat de l’escola amb el cinqué lloc mentre que Jorge Flores acabaria seté, en dones Paula Esteban aconseguiria el tercer lloc.

Finalment en la categoria d’infantils de segon any, Laia Canet seria tercera mentre que Joan Corbi acabaria 21 i Borja Martínez 23.

Després de la finalització de les carreres es van concedir els diplomes de la challenge on Carla Bañuls, Irene Flores, Aitana Calabuig, Andrea Contero, Carla Martínez, Dani Sánchez, Andreu Sansaloni i Marc Iborra rebrien l’esmentat diploma ecom agraciats després de les 17 carreres mentre que Joan Corbi, Borja Martínez, Aitana Calabuig i Laia Canet van rebre altres diplomes pel seu pas per les escoles.

Torrella va guanyar al memorial Ricardo Tormo

Memorial Ricardo Tormo

Francisco Torrella va ser el vencedor de la XXXIII edició del Memorial Ricardo Tormo que es va disputar dissabte passat en Aiacor sobre un circuit de 77 quilòmetres.

La prova va ser molt ràpida amb una mitjana de 42 quilòmetres a l’hora, el primer corredor de la comarca va ser el xeraquer Jordi Constantino en el setzé lloc mentre que el valler Alejandro Gálvez va finalitzar ser 28 i el Pascual Orengo (categoria master) va entrar en la posició 40 amb l’escamot principal.

Pascual Orengo

Orengo al 60 anys tirant del grup en el qual estan Gálvez i Constantino.

Articles relacionats