6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

Imminent estrena del voleibol federat en la màxima categoria al Grau de Gandia

– El pròxim dissabte 2 d’octubre, a la pista Paola Mártinez, del CEIP Joan XXIII, serà l’encarregada d’acollir l’històric debut dels dos equips federats del Veles e Vents en la màxima categoria infantil-cadet del voleibol valencià.

Dos anys després de la creació d’aquesta branca federada del club com a continuïtat del voleibol de base que es realitza en el CEIP Joan XXIII, les jugadores del Grau, podran gaudir de jugar contra els millors equips de la Comunitat Valenciana.

La columna dels dos equips del Veles e Vents, fa més de 5 anys que estan jugant al voleibol en el Grau i fins a 5 d’elles van formar part de l’equip que va disputar la Copa d’Espanya Guadalajara 2019, on es va aconseguir el bronze nacional.

Un llarg camí realitzat per aquestes jugadores dins d’aquest ambiciós projecte esportiu, que tindrà el seu principal debut el dissabte, contra el club valencià d’Altamira València, un moment de gran valor per a tots els que han treballat durant quasi més de 8 anys en el seu desenvolupament.

Les integrants de l’equip infantil (Veles e Vents-DecorgandiaJ23) són: Nerea Benavent, Nerea RodriguezNatalia, Daniela, ClaudiaJaleska, Laia, Tian, Sara, Aitana i Mariona.

Mentre que l’equip de categoria cadet (Veles e Vents DcHoteles– J23) està integrat per: Nerea B, Nerea R, Daniela, NataliaClaudiaTIan, Marta, Loreley, Andrea, Marcia, BelénÉrika i Aitana.

I l’equip tècnic format per: J.Borrás García, J.Borrás Herrero, Xavi Signes i David Arroyo.

Des del club han assenyalat que “convidem a tot el Grau a l’esdeveniment, que tindrà lloc al pati del CEIP Joan XXIII dissabte que ve 2 d’octubre en el següent horari: Partit infantil 10.00 h / Partit Cadet 12.00 h”.

Fotografia: Jugadores de tots dos equips en el partit amistós del passat divendres contra el C.V. Gandia

Articles relacionats