17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Les Escoles de Ciclisme de la Safor lluitaren de valent a la Pobla Llarga

– Bon bagatge de les escoles de Ciclisme Triasport-Gandia i La Valldigna de Tavernes en la tercera cita de la challenge provincial de ciclisme que es va celebrar a La Pobla Llarga aquest passat diumenge.

La primera victòria de la jornada es va iniciar en la gimcana en categoria d’aleví on Álvaro Gandia va obtindre el triomf seguit de Sergi Margarit 8, Irene Flores 11 i Andreu Sansaloni 15.

En carrera, Sergi Esteban va finalitzar segon seguit de Dani Sánchez 6, Didac Gómez 15 i Abel Humanez en el lloc 16 de la categoria de promeses.

Pobla Llarga 1

Cristian Vercher va accedir al podi de principiants després d’aconseguir el segon lloc seguit d’Àlex Sánchez 8 i d’Andrea Contero en el lloc 4 entre les xiques.

La categoria d’aleví de primer any acabe amb el cinqué lloc  d’Andreu Sansaloni seguit d’Iker Arlandis 18, Álvaro Gandia 20, Borja Frasquet 22 i Joan Martí 23.

En alevins de segon any, Sergi Margarit acabaria quart mentre que Irene Flores va ser tercera entre les dones.

Novament Carla Bañuls va tornar a guanyar en infantils de primer any amb el quart lloc de la general.

Pobla Llarga

Finalment en la carrera reina d’infantils de segon any, Jorge Flores va donar la sorpresa després de finalitzar segon després d’una llarga escapada, Marc Iborra acabaria sisé mentre que Fernando Andrés va ser 12, Iker Estrugo 20, Ausiàs Puente 24 i Paula Esteban va finalitzar en el lloc sisé entre les xiques.

LÍDIA FRAILE A ALDAIA

D’altra banda la vallera Lídia Fraile Llacer acaba segona en categoria sub 23 de la prova social disputada aquest diumenge a Aldaia. Fraile va ser sobrepassada en el mateix esprint per Susana Pérez que va véncer novament com ja va fer fa quasi un mes a Gandia.

Articles relacionats