17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

LES COMPRES PER INTERNET, OBJECTE DE LA SETENA SESSIÓ DE LES XARRADES DE LA BIBLIIOTECA DE GANDIA

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la setena sessió del “Cicle de Xarrades amb gent que sap per a gent que vol saber”, que ve realitzant-se amb una sessió al mes i que compta amb la col•laboració d’experts en cadascuna de les matèries escollides.
En esta ocasió, la xarrada serà impartida per Guillermo Martos, subinspector de la Policia Nacional, especialista en delictes informàtics amb el lema “Comprar i fer gestions per Internet de forma segura. Com evitar enganys i estafes”.

 

Comprar, vendre, reservar hotels i viatges, pagar els nostres impostos, llogar un apartament, … són moltes de les opcions que podem fer a través d’Internet. Ara bé, també són cada vegada més els enganys i les estafes que es produeixen a la Xarxa. És segur fer estes transaccions? Com podem fer-les sense assumir riscos? La Biblioteca us ofereix la possibilitat de trobar resposta a totes estes preguntes.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat “el caràcter eminentment pràctic de les xarrades i, per tant, la seua utilitat” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

Articles relacionats