28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Les al·legacions fetes per l’Ajuntament de Gandia minimitzen l’extracció d’arena a l’Auir

• Els treballs han començat hui i està previst que acaben en deu dies, sense afectar les activitats de platja

• Mascarell: “Demarcació de Costes ha de replantejar-se traure arena en plena temporada i ha de buscar altres solucions”

Les gestions efectuades des de l’Ajuntament de Gandia han aconseguit minimitzar l’extracció d’arena que ha començat hui a la platja de l’Auir, la qual està previst que finalitze el pròxim 15 de juny. Així ho ha manifestat el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, qui ha detallat que els treballs tan sols es duran a terme durant deu dies i de dilluns a divendres, sense realitzar-se durant el mes de juliol, com l’any passat.

“Continuem pensant que no és raonable que en ple mes de juny es produïsca una extracció d’arena d’aquest calat. Però, afortunadament, i gràcies a les al·legacions que ha presentat l’Ajuntament de Gandia en temps i forma, hem pogut pal·liar aquesta actuació”, ha indicat Mascarell.

Cal destacar que aquesta extracció d’arena, no afecta cap de les activitats de platja, pal·liant en la mesura del que siga possible els efectes negatius al sector turístic local. A més, Demarcació de Costes s’ha compromés a deixar la zona on s’estan produint els treballs en perfecte estat.

“Tot i això, no estem satisfets amb aquesta decisió. En qualsevol cas, pensem que Demarcació de Costes deu replantejar-se aquesta estratègia de traure arena en plena temporada. Així, hem de ser capaços de buscar altres solucions als problemes d’arena de les platges del nord i del sud”, ha recalcat l’edil responsable de Turisme i Platges.

Articles relacionats