20.5 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Club Atletisme Gandia participa en el campionat del Món de Muntanya Trail Running

Els atletes es desplaçaran fins a la ciutat austríaca d’Innsbruck on se celebra des del dimecres el II Mundial Trail Running unificat, WMTRC, de la mà de la ITRAWorld Athletics i la IAU. Fins al cor dels Alps austríacs aniran dos atletes del Club Atletisme Alpesa; Rosa Lara i William Aveiro.

Rosa Lara, natural de Gata de Gorgos prendrà l’eixida el divendres que ve a les 06:30 h en la prova de Trail Long amb 87 km i 6500+ al voltant de les muntanyes Kalkkögel, conegudes com les Dolomites del nord del Tirol. Al costat de la resta del combinat espanyol lluitarà per colar-se entre les millors del món tan individual com per equips.

FOTO MUNDIAL TRAIL RUNNING

William Aveiro, atleta paraguaià però resident a Eivissa, competirà en dues proves; dimecres a partir de la 13:00 h en la Pujada Vertical de 7 km i 1020+ amb final en el refugi d’Elferhüte, i el diumenge en la Mountain Classic de 15 km i 750+ a partir de les 10:00 h en un circuit de 2 voltes per Innsbruck.

Tots dos atletes formen part del grup de trail del Club Atletisme Gandia Alpesa i estan entrenats pel gandià, responsable de la secció de Trail, Arcadi Margarit.

Des del Club han assenyalat que “és una gran alegria per a tot el Club Atletisme Gandia Alpesa i el seu grup de trail, que amb tan sols 2 anys de vida pot presumir de tindre a 2 companys en tot un campionat del món absolut”.

Articles relacionats