11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

LES ACTUACIONS MUSICALS DESTAQUEN EN EL TRAM FINAL DE LA TEMPORADA DEL TEATRE SERRANO

 

Programació de cinema
D’altra banda continua la programació de cinema. Este mes de maig finalitzarà el cicle Una Biblioteca de Cine amb la pel·lícula The Damned United que es projectarà el pròxim dijous 5 de maig.
El Teatre Serrano ha organitzat també la projecció del documental L’Ovidi, el maquing of de la pel·lícula que mai es va fer, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig.
D’altra banda, la programació de CinePot continua amb la projecció de El Hijo de Saúl, guanyadora de l’Oscar a Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa 2106, el dimarts 17. I el dimarts 20, amb la projecció de la pel·lícula italiana, El Capital Humano.
Torna Eterno Mecano
Després de l’èxit del concert tribut Eterno Mecano que el passat mes de gener aconseguia esgotar les entrades dos dies consecutives i atés que moltes persones es quedaren amb ganes de vindre, torna el pròxim 4 de juny al Serrano. Un concert tribut al mític grup dels 80-90 interpretat per la UAM Sant Francesc de Borja i les veus de Laia Benaches, Ángel Bellido i Aisha Bordas. Un concert amb cuidades transicions on la música no pararà de sonar i on podràs cantar mítiques cançons com Mujer contra Mujer,
Cruz de Navajas, Aire o Eugenio Salvador Dalí, entre d’altres

Articles relacionats