L’equip sub14 de La Safor s’assegura la 2a posició en la competició de la Zona Sud

L’equip sub14 del Club de Rugbi La Safor va sumar 5 punts en la seua tercera victòria consecutiva. En aquesta ocasió es van desplaçar a Elx per a jugar contra l’equip il·licità. Encara que en aquest viatge es van desplaçar menys jugadors dels habituals, no va restar eficàcia al joc de La Safor.

Des del començament del partit els de Gandia van ser superiors tant en defensa com en atac. Però va ser en el joc desplegat amb què més mal van fer al rival, que no va saber detindre les galopades dels jugadors de la línia saforenca. La primera part va deixar un marcador de 0 a 30 que deixava clara la superioritat de La Safor.

En la segona part ja amb la confiança de l’avantatge en el marcador, es va realitzar un joc més elaborat en el qual van participar gran part dels jugadors en el camp. Resultat de les jugades preparades en entrenaments van ser la majoria d’assajos de la segona part, marcant alguns d’ells els jugadors més novells que fa poc temps que estan jugant al rugbi.

Aquesta victòria és la tercera consecutiva, ja que la setmana anterior van guanyar a l’Alacant R.C. amb un resultat de 32 a 19. Partit una mica més difícil que el d’aquest dissabte passat, però que finalment també es va poder superar gràcies a l’esforç en defensa i el desenvolupament de les jugades d’atac preparades en els entrenaments. Als de La Safor només els queda jugar un partit contra l’Akra Bàrbara R.C. d’Alacant, partit que es va ajornar per la falta d’instal·lació disponible a la ciutat alacantina.

L’equip sub14 està a l’espera de la decisió federativa per a saber com es desenvoluparà la segona part de la competició, en la qual s’espera que
millore el joc dels gandians i puguen continuar collint victòries en aquesta atípica temporada 2020-2021.

Et Pot Interessar