18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

L’equip sub14 de La Safor reinicia la competició amb victòria

– Torna la competició al rugbi amb l’equip aleví (2007-2008) del C.R. La Safor vencent a l’Akra Bàrbara d’Alacant per 22 a 5.

Des del 19 de desembre de 2020 no s’havien tornat a vestir la samarreta blanca i estatge i aquest reinici de competició ha sigut molt desitjat per jugadors i tècnics. Es va fer notar la falta de competició en la conjunció de l’equip, basant-se el joc en les individualitats dels jugadors més experimentats.

La pluja va acompanyar durant tota la trobada però no va influir en l’ànim dels participants. Des de l’inici del partit els de Gandia van eixir a guanyar, pressionant el joc de l’Akra i recuperant pilotes en els rucks del contrari. El domini dels de La Safor es plasmava en un 12 a 0 al final de la primera part, suma de 2 assajos marcats i un d’ells transformat.

En la represa es va donar més minuts als jugadors menys experimentats, encara que això no va fer baixar el rendiment de l’equip. Es va anotar un assaig transformat i un colp de càstig a bastonades. Mediat l’equador de la segona part, en el minut 40, els d’Alacant van aprofitar la relaxació de l’equip local per a marcar el seu únic assaig sense transformar que els donava 5 punts. Al final de la trobada el marcador de 22 a 5 reflectia el domini que els del C.R. La Safor van imposar durant tot el partit.

El pròxim partit es jugarà el dissabte 17 d’abril a la Vila Joiosa contra el C.R. La Vila.

S’espera que aquesta volta a la competició siga completa i es juguen tots els partits programats fins al mes de juny.

Articles relacionats