17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

L’equip infantil femení del CV Arenas de Gandia reclamen el suport del seu públic davant la seua primera gran final

S’acosten els moments claus en esta primera marxa de les jugadores infantils del CV Arenas de Gandia Decorgandia, en el grup autonòmic infantil femení 2023-24 i és que per a finalitzar la primera volta d’este duríssim grup les graueres rebran al CV Fabraquer, que a priori és el gran rival per la quarta plaça que dona accés a la final autonòmica 2024.

Este partit es tornarà a celebrar en diumenge, pel fet que el dissabte les cadets disputaran a València dos partits com a visitants i en ell s’enfrontaran les locals que ocupen actualment la sisena plaça amb 5 punts contra les alacantines que amb 7 punts ocupa la tan anhelada quarta plaça del grup.

Per a les locals, el partit és crucial, ja que de no guanyar a les alacantines es poden distanciar massa d’elles, allunyant així a les jugadores del CV Arenas de Gandia de la seua segona final autonòmica consecutiva i de les possibilitats que esta dona per a acudir per primera vegada a un campionat nacional.

És per això que des del club s’estan intensificant els moviments perquè la pista Paola Martínez del CEIP Joan XXIII gaudi d’un gran ambient que porte a les joves jugadores a aconseguir el seu millor joc i donar un espectacle digne del nivell en el qual estan competint.

Així que des del CV Arenas de Gandia inviten a tothom a acudir diumenge que ve, 11 de febrer, a les 11.00 hores al CEIP Joan XXIII per a gaudir i animar tant a les jugadores locals com a les visitants que segur que oferiran un gran espectacle esportiu.

Articles relacionats