21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

L’equip Infantil del Club Voleibol Gandia van lluitar com unes verdaderes campiones

– El Club Voleibol Gandia va plantar cara al Benidorm en la final disputada a Xàtiva i van quedar subcampiones de la Final Autonòmica,  aconseguint plaça pel Campionat d’Espanya.

El Club Voleibol Gandia tornarà a abanderar l’esport gandià en un Campionat d’Espanya després que els seus infantils aconseguiren la final autonòmica en la fase final disputada a Xàtiva aquest cap de setmana.

Les xiques que entrena Bruno Prisciottano junt amb la jove Andrea Caruso, van assolir la classificació després d’haver eliminat en la semifinal al CV Xàtiva, el conjunt amfitrió, i disputar la final enfront del Benidorm.

Amb l’objectiu de la classificació per al Campionat d’Espanya obtingut, les gandianes van disputar un gran partit davant les grans favorites, que venien de dominar la fase regular sense haver cedit ni un sol set.

En la final, les jugadores blanc-i-blaves van plantar cara i van aconseguir situar-se amb empat a 22 en el quart set, però finalment la qualitat de les rivals van decantar el partit.

El Club Voleibol Gandia pot donar moltes alegries en el Campionat d’Espanya que es disputarà a Lugo, i en la final autonòmica va tornar a mostrar el potencial esportiu que li situa entre els millors clubs de la Comunitat Valenciana. L’equip va estar molt bé acompanyat pel nombrós públic desplaçat des de Gandia.

Articles relacionats