20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

L’equip infantil de voleibol del Veles e Vents és inexpugnable quan juga com local

– Quarta victòria a casa de les infantils del Grau de Gandia i novament sense cedir un sol set.

Aquest és el positiu registre que està acumulant l’equip infantil del Veles e Vents Decorgandia, en el seu primer any en la màxima categoria infantil de la comunitat valenciana.

Un quatre de quatre, que al costat dels bons resultats com a visitants contra els rivals directes de la zona alta, fan que l’equip infantil femení siguen serioses candidates per a aconseguir el passe als encreuaments per la final autonòmica.

I aquests bons resultats venen malgrat les dificultats que la climatologia els estan provocant; sense anar més lluny, el partit del passat dissabte contra el C.V. Torrent, va haver de disputar-se en el pavelló municipal de Gandia en trobar-se la pista Paola Martínez del Joan XXIII inundada per culpa de les pluges.

Respecte al partit, les jugadores locals ser superiors a les rivals. La bona treta del servici i la superioritat en tots els aspectes del joc, van fer que les locals es van imposar per un 3-0 final (25-4 / 25-9/25-14) i que en el partit els entrenadors pogueren donar joc a totes les jugadores citades.

En la segona tanda de partits, les cadets del Dc. Hotels, van tornar a mostrar una gran millora en el seu joc que quasi els dona el primer set de l’enfrontament, però finalment van tornar a perdre per 1-3, només queda continuar treballant per eixir d’aquesta guanyant partits que augmente la confiança en el seu joc.

El pròxim partit és el dissabte 27 novembre a Sedaví.

Fotografia de les jugadores infantils de l’equip de Torrent i del Veles e Vents Decorgandia després del partit.

Articles relacionats