9.8 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

L’equip femení del Safor Delikia Sport queda tercer al campionat autonòmic de clubs U20

1 safor deilikia AUTONOMICO CLUBES U20

A l’última competició de l’any, el Campionat Autonòmic de Clubs Under 20, disputada dissabte 23 de desembre al velòdrom Lluís Puig de València, el Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va participar amb els seus equips masculí i femení. Les xiques es van alçar amb el tercer lloc per segon any consecutiu, després d’una dura pugna amb el CA Torrent, que no es decantaria del costat “groguet” fins al final amb el relleu 4×400 m. El títol va ser per al València Sports, i la segona plaça per al Playas de Castellón.

A nivell individual l’única victòria va ser la de la jove atleta Claudia Martínez, encara en edat cadet, que es va imposar en la prova de salt de longitud. María Pérez va ser segona en salt amb perxa mentre que Carla Monferrer, Neus Sansaloni i Alba Ortega van quedar terceres en 1.500 m.l, 3.000 m.l i 60 metres tanques, respectivament.

Van completar l’equip femení Elisa Flor Castro, María Evangelista, Noelia Faus, Paula Martín, Sara Segura, Cristina Segura, Marina Collado i Andrea Escrihuela.

Pel que fa als xics, van ser cinquens en una competició amb molt de nivell on es va imposar el Playas de Castellón. A nivell individual els més destacats van ser Bernat Pérez i Iván Duarte, segons en les proves de 60 m.l i salt de longitud.

Van completar l’equip masculí Jesús Ramis, Alejandro Martínez, Borja Cervera, Joan Cloquell, Abdelhafid Said, Josuer Armando Rosero, Vicente Gimeno, Daniel Ros, Arturo Climent, Trinitario Pons i Jorge Boscà.

Articles relacionats