L’equip femení del CA Safor Delikia queda subcampió al provincial absolut

Dissabte passat es va disputar a Gandia el Campionat Provincial Absolut per Clubs a l’Aire Lliure, la primera prova que es realitzava després que la federació espanyola certificara el dijous anterior l’homologació de la pista d’atletisme, cosa que permet organitzar competicions de major nivell.

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va aconseguir el subcampionat en categoria femenina, sols superat pel València Sports i sobrepassant a rivals de categoria superior com són el CA Silla o el CA Torrent. Els xics, per la seua banda, van obtindre una meritòria cinquena plaça, tot i tenir tres proves sense puntuar a causa de diverses baixes d’última hora.

A nivell individual les xiques van obtindre quatre victòries parcials: Carla Monferrer en els 3.000 metres obstacles, Sara Segura en triple salt, Mar Morant en disc, amb nou rècord del club (un llançament de 48.85 m) i Maite Giménez en martell.

Van ser segones Andrea Abad en 1.500 m.l., la cadet Neus Sansaloni en 3.000 m.l, Cristina Segura en alçada, Claudia Martínez en llargada, Aina Olaso en javelina i l’equip de relleus 4×100 m. format per Almudena de Quero, Maria Evangelista, Elisa F. Castro i Andrea Calàbria. Van quedar en tercera posició Maria Evangelista en els 100 m.l., Marta Pérez en salt amb perxa, i Alexandra Emilova en els 5 km marxa. Van completar l’equip femení Andrea Escrihuela, Carla de Tena, Paula Martín, Alba Ortega, Clàudia Escrivà, Karolina Wroblewska, Marina Collado i Zaira Zafra.

En categoria masculina es van alçar amb la victòria Arturo Climent en martell i el relleu de 4×400 m., format per Alejandro Martínez, Josuer A. Rosero, Jorge Boscà i Bernat Pérez. José Antonio García-Pando va ser segon en javelina, mentre que Iván Duarte va ser tercer en llargada, el mateix que el relleu 4×100 m, format per Iván Duarte, Trinitario Pons, Iván Martínez i Bernat Pérez. Van completar l’equip masculí Alejandro Merí, Abdelhafid Said, Joan Cloquell, Jordi Conca, Ausiàs Roch, Raúl Bellón, Víctor Leca, Daniel Ros i Alberto Fajardo.

Et Pot Interessar