21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

L’equip de beisbol Tigres de Gandia s’acostuma a guanyar

Els Tigres de Gandia compten amb victòria els enfrontaments que es porten de la 1a Divisió Nacional, i aquesta vegada enfront de l’equip Astros València.

El partit es va donar per finalitzat al tancament de la huitena entrada, ja que aquest es va acabar per “Knock Out“, regla de misericòrdia o sacrifici, que fa que el partit finalitze abans del final programat si un equip té un avantatge de carreres molt gran i probablement insuperable per a l’altre equip. I això va ocórrer al tancament de la 8a entrada, quant l’equip de Gandia superava a l’equip de València per 10 carreres, i el reglament diu que a partir de la 7a entrada, si un equip té un avantatge de 10 o més carreres, el partit es donarà per conclòs en el moment que es produïsca aquesta diferència.

Desgraciadament en un llance del partit, es va lesionar Lucas Brull, jove jugador d’Astros Gandia al qual li desitgem una molt ràpida recuperació.

Destacar per part de l’equip de Tigrade Gandia a tot l’equip en defensa, però especialment, als seus dos PitchersCristopher Baez i Miquel Lezama, com al seu Catcher Carlo Vàzquez.

El resultat del partit va ser ASTROS VALÈNCIA 0 – TIGRES DE GANDIA 10, amb un total de 13 hits i 0 errors per part de l’equip de la capital de la Safor.

Articles relacionats