26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

L’equip de beisbol Tigres de Gandia dediquen el títol de Campions al Xiquet Izan Edward

– Izan Edward, era prebenjamí quan jugava en la Unió Esportiva Beniopa de Gandia, i va morir el desembre de 2021 de manera sobtada després de desplomar-se al final de l’entrenament.

– Campions i invictes, però sense oblidar a Edward, els Tigres de Gandia han dedicat el Campionat a la memòria del xiquet, als seus pares i als seus dos germans.

Aquest passat diumenge 3 de juliol l’equip de beisbol Tigres de Gandia, a entrant a la història d’aquest esport per guanyar el campionat sense perdre cap partit i a més en el seu primer any d’existència.

Deu victòries de deu partits disputats han fet que aquest jove club, siga el millor del Grup Est i disputarà la fase final a Madrid,  al finals del mes de setembre, enfrontant-se als campions de la resta dels set grups que conformen la 1a Divisió Nacional.

La temporada realitzada, fins al moment, per l’equip de beisbol Tigres de Gandia es pot calificar com d’estraordinaria, amb sols 8 mesos e vida. els seus a penes 8 mesos de vida ha sigut espectacular,  i sense cap mena d’ajudes ni subvencions a diferència de la resta dels equips dels dos campionats.

En aquest últim partit de competició, el Manager de l’equip de la ciutat ducal, va aprofitar per a provar novament a jugadors en diferents posicions per a veure la polivalència de cadascun d’ells sobre el terreny de joc i en partit oficial.

Cal destacar que només es van jugar 6 entrades, perquè el partit al tancament de la sisena, superava les tres hores de joc.

El resultat del partit va ser Tigres de Gandia 14 – Antorcha València 4

Articles relacionats