23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

L’equip de beisbol “Tigres de Gandia” conquista “La Isla”

– L’equip de beisbol Tigres de Gandia aconsegueix la seua huitena victòria al guanyar a l’equip “La Isla” 

– L’enfrontament del passat diumenge va ser en l’impressionant camp de beisbol de la ciutat de València.

Partit molt renyit i igualat fins a la 8a entrada on la diferència la van marcar els Pitchers de nou, ja que aquest es va trencar en les dues últimes entrades, en les quals, els jugadors de l’equip de Gandia van saber contrarestar la bona defensa de l’equip valencià.

En aquesta ocasió, i en tot el que va de Campionat Autonòmic si es van jugar les nou entrades completes.

Cal destacar, una vegada més, l’actuació del Pitcher dels Tigres de Gandia, Cristopher Baez, i el bon fer de tot l’equip en defensa, que només va cometre un error al llarg de tot el partit, així com en atac, ja que van aconseguir 13 HITS, per 3 de l’equip illenc.

També destacar al “veterà” Pitcher de “La Isla“, Carlos Sánchez que va mantindre al seu equip al llarg de 7 entrades i 1/3 en les quals va estar damunt del monticle.

Els àrbitres van tindre una destacable actuació donada la dificultat en un partit tan igualat i tan competitiu per tots dos equips.

El resultat del partit va ser L’ILLA 1 – TIGRES DE GANDIA 9.

El balanç de TIGRES DE GANDIA, després d’aquest partit, és de 8 victòries i 2 derrotes en el que portem de Campionat Autonòmic, ocupant la tercera plaça, empatat amb el segon classificat ANTORCHA VALÈNCIA, i a tan sols una victòria del primer classificat, ASTROS VALÈNCIA.

Articles relacionats