23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

L’equip de beisbol gandià, Tigres de Gandia, venç i convenç

Aquest passat diumenge 21 de maig, l’equip gandià de beisbol, Tigres de Gandia, va disputar a les 16.30 hores el partit de tornada en l’espectacular camp de beisbol de València, en aquesta sempre difícil Fase de Grups del Campionat de la 1a Divisió Nacional.

Va ser un partit en el qual des del primer inici, l’equip de Gandia va voler marcar diferències, ja que necessitava guanyar per més de quatre carreres. I així va ser, pel fet que l’equip estava molt “endollat” i molt bé tant en atac com en defensa.

En el primer inici es va posar 6-0 a dalt en el marcador, en el segon inici van fer un parcial de 10-3, sent un total de 16-3 en aquest moment. A partir d’ací tocava defensar el resultat i fruit d’això, tan sols van rebre dues carreres al llarg dels següents cinc inicis, per una que va fer l’equip felí.

El partit es va donar per acabat després de tancar la setena entrada, sense arribar a jugar-se l’octava ni la novena per l’aplicació de la norma de “Knockout” (regla de misericòrdia que fa que el partit finalitze abans del final programat si un equip té un avantatge de 10 carreres o més després de set entrades jugades, el joc es considera una victòria per KO i acaba en aquest moment).

Destacar per part de l’equip de beisbol Tigres de Gandia l'”Home Run” per cames de Yunier Diaz i a tot l’equip tant en defensa com en atac que van saber interpretar molt bé les ordres i estratègia del seu Mànager, Jorge Félix Méndez.

El resultat del partit va ser Astros València 4 – Tigres de Gandia 18, amb un total de 10 Hits i 2 errors per part de l’equip de la capital de la Safor i de 7 hits i 7 errors per part de l’equip de València.

ENTRADES:                1  2 3 4 5 6 7 8 9 T

TIGRES DE GANDIA  6 10 0 0 2 4 0 X X 18

ASTROS VALÈNCIA    0  3 0 0 1 0 0 X X   4

:

Articles relacionats