22.4 C
Gandia
Dilluns, 27 juny, 2022

L’equip Aleví Femení del Club de Tenis Gandia continua amb pas ferm en el Campionat Autonòmic

L’equip aleví femení del Club de Tenis Gandia s’ha classificat per a les semifinals del campionat autonòmic per equips després de véncer al Club Espanyol de Tenis de Rocafort per dues victòries a una.

La gandiana Alize Gutiérrez va donar el primer punt al seu equip després de véncer per un contundent 6-1 i 6-2, mentre que la seua companya Valentina Manzano va perdre per un doble 6-1. Tot es va decidir a la partida de dobles la parella formada per Manzano i Gutiérrez van véncer a les de Rocafort per un resultat de 6-2 i 7-5.

D’altra banda els tenistes del CT Gandia Carme Lledo, Madlena Orlova, Héctor Benlloch i Paco Martí s’han desplaçat a Sevilla per a disputar els primers tornejos importants del país en les seues respectives categories.

Orlova, Benlloch i Martí disputaran el torneig de cadet Marca, la segona prova puntuable on hi ha prop de 200 tenistes no sols d’Espanya sinó del món que venen en aquesta època de l’any a jugar a territori nacional.

Quant a la vallera Carme Lledo entra directa al quadre final en la categoria sub-14 del circuit Rafa Nadal que té lloc en Riu Gran també a Sevilla. Aquest circuit que consta de huit tornejos és classificatori per a la fase final que té lloc en les instal·lacions de Rafa Nadal Academy en Manacor. Durant tota aquesta setmana es faran activitats entre els quasi 500 tenistes per a inculcar valors i altres factors als joves jugadors. Els beneficis del torneig van destinats a la fundació Rafa Nadal que el destinarà per als més necessitats a l’Índia

Articles relacionats