L’empresa Infinity deixarà la gestió del Teatre Serrano el 15 d’octubre

L’empresa Infinity Eventos i Producciones s’acomiada del Teatre Serrano després de quatre anys en véncer el contracte de gestió acordat en el seu moment amb l’Ajuntament de Gandia. Per a la seua recta final, Infinity ha programat espectacles de gran qualitat per a totes les edats com «Viejóvenes», l’obra de teatre «Trio», el concert «Quererte a ti» o el musical per a públic familiar «Merlín».
El passat 31 d’agost va finalitzar el contracte pel qual la productora es va fer càrrec fa quatre anys, per concurs públic, de la gestió de l’edifici. Finalment l’Ajuntament ha decidit ampliar aquest contracte fins al pròxim 15 d’octubre, però l’empresa no informa de les intencions del govern local sobre el futur del teatre. 
Per a aquesta recta final, Infinity Eventos i Producciones ha elaborat una programació variada per a tot tipus de públic. Seguint la línia de programació d’aquests quatre últims anys, Infinity Eventos i Producciones aposta per alguns dels espectacles d’arts escèniques més rellevants del país. En aquest sentit els monòlegs han sigut un dels més apreciats pel públic i ara que la seua gestió arriba a la seua fi vol acomiadar-se de la mà dels millors monologuistes del país, Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla, que el pròxim 23 de setembre interpretaran Viejóvenes, amb localitats quasi esgotades.
Segons una nota de l’empresa, durant aquests quatre anys, Infinity Eventos i Producciones ha recolzat a les bandes de música de tota la Comunitat i especialment de Gandia i la Safor programant regularment concerts de banda en el teatre, la qual cosa en 2016 li va valdre el premi Hermes en la categoria d’entitat privada. És per açò, que la programació de la Fira i Festes de Gandia començarà amb el concert «Quererte a ti», un homenatge a Camilo Sesto, amb la poderosa veu de Paco Arrojo i la recent guanyadora d’un Grammy Llatí Ángela Carrasco interpretada per la UAM Sant Francesc de Borja. Serà el 29 i 30 de setembre.
Igualment, la productora ha programat diferents espectacles teatrals per a aquestes dates en els quals ha comptat a més amb companyies locals. És el cas de Lletraferits i Comediants que el 29 de setembre representarà La lluna cega, la història de tres dones durant la Guerra Civil.
L’1 d’octubre arriba al Teatre Serrano «Trio», de les productores valencianes Testime Teatre i Zircó Produccions, amb els coneguts actors Diego Braguinsky, Vanessa Cano i Héctor Fuster i dirigida per Rebeca Valls. Una obra en la qual tres actors deixaran arrere els seus principis per a aconseguir allò que més desitgen.
Finalment el 2 d’octubre hi ha dues divertides comèdies per a acomiadar la Fira i Festes, «No estem bé», d’Eugeni Alemany i María Juan i «Agafant Mosques» de la companyia local Marabú Teatre.

Et Pot Interessar