9.7 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

L’empresa gandiana STL Sport rescata el Trofeu Luis Puig de ciclisme

L’empresa gandiana SLT Sport junt amb el Club Ciclista La Marina han rescatat de l’oblit el tradicional Trofeu Luis Puig o el Gran Premi de la Comunitat Valenciana de ciclisme professional que va desaparéixer en el 2005.

Aquesta prova clàssica de carretera que discorria entre València i Benidorm travessant tota la comarca de La Safor, tornarà a disputar-se el pròxim 24 de gener del 2021 després d’obtindre el vistiplau de la unió Ciclista internacional.

Precisament la prova Valenciana aprofitarà el fet que quasi tots els equips es troben fent la seua preparació hivernal en aquesta zona com està sent habitual en els últims anys per a córrer la primera carrera de l’any.

En els 50 anys d’història d’aquesta mítica carrera d’un dia han participat els millors ciclistes d’aquells moments com el belga Noel Djonkeere que tantes vegades va obtindre el triomf, ja que aquesta clàssica era propicia per als especialistes a l’esprint.

SLT SPORT: Organització d’esdeveniments esportius.

Es una empresa especialitzada en l’organització de tota mena de carreres i competicions esportives. Se encarreguem de totes les gestions necessàries abans, durant i després de l’esdeveniment: promoció, inscripcions, muntatge del circuit, producció del material esportiu, muntatge de tanques i ponts de meta, marxandatge, cronometratge, podi, classificacions, fotografies de les carreres, etc. Tot perquè l’esport i els esportistes siguen els vertaders protagonistes de la competició.

Articles relacionats