L’empresa de serveis informàtics ODEC mostra els seus secrets als universitaris

“Ser pioners i estar sempre a l’avantguarda ens permet arribar més lluny, ampliar les fronteres”. Amb aquestes paraules, el director comercial d’ODEC, empresa especialitzada en serveis informàtics, Luis Pistoni, endinsava als alumnes del curs ‘Els secrets de l’èxit empresarial”en el futur de les noves tecnologies, la revolució en el món del màrqueting i la seua aposta per la internacionalització. El curs està organitzat pel Campus de Gandia de la UPV, i la visita a l’empresa es produïa divendres passat, 23 de març.
Pistoni destacava al llarg de la seua intervenció la gran inversió desenvolupada en recerca i desenvolupament que els ha permès que “els clients puguen estar segurs que treballen amb professionals excel·lentment qualificats i amb la tecnologia avançada. La constant evolució i implementació dels nostres productes i solucions són la garantia de la seua tranquil·litat”, recalcava.
Per a tot açò, Pistoni apuntava que “amb aquest objecte, tenim implantat un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 20252 que arreplega les pautes de qualitat per a la recerca de mercats, social i d’opinió”.
D’altra banda, el director del Master de BigData de la UPV, Jon Ander Gómez, incidia en la seua ponència ‘El pols dels mercats en la Xarxa. El poder del Big Data’, en què “Big Data és un pas més enllà de l’estadística i avui s’ha transformat en la matèria primera de la demografia i l’etnografia, dues eines fonamentals en la recerca de mercats. En el món empresarial, resulta de vital importància recolzar cada decisió en dades que la recolzen, dilucidar el camí que farà que abastos els teus objectius en el llarg termini. El Big Data és l’eina que permet convertir grans volums d’informació en oportunitats de negoci”.
Des de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV han agraït al gran equip que conforma aquesta gran empresa pel seu gran acolliment als alumnes del curs ‘Els secrets de l’èxit empresarial’, que continuaran viatjant al llarg de les pròximes setmanes per la innovació d’empreses exemplars i destacades a la Safor com és el cas d’ODEC.

Et Pot Interessar