18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’empresa de mobles i decoració SKLUM realitza una donació de mobiliari per a la seu de Càritas Gandia

L’empresa de Mobles i Decoració, SKLUM, ha tornat a fer una donació de mobiliari a Càritas Gandia. En aquesta ocasió, la donació ha permés renovar gran part del mobiliari de l’edifici de Càritas interparroquial de Gandia, situat al carrer Duc Carles de Borja, 15.

DONACION SKLUM 2

En aquest edifici es realitza la primera atenció a persones que arriben a l’entitat i també ací tenen lloc les classes de castellà i valencià, classes especials per a ucraïnesos, de suport escolar a xiquets, alfabetització digital, d’habilitats socials i d’ocupabilitat. Un centre amb molta activitat per la qual en 2022 van passar més de 2.000 persones, que se sumen als més de 1.000 usuaris atesos entre el Centre de Dia i el Centre d’Atenció.

Integral per a persones sense llar

Amb el mobiliari donat per l’empresa SKLUM s’ha condicionat les aules de formació, sales d’espera, sales de reunions, la recepció i la terrassa, tot això, per a crear un espai més agradable als nostres usuaris.

DONACION SKLUM 3

Aquesta és la segona donació que ha realitzat SKLUM a l’entitat. Al desembre de l’any passat ja van condicionar amb mobiliari el Centre de Dia per a persones sense llar, la qual cosa va permetre dignificar els espais d’ús per a les persones que viuen al carrer i troben en aquest centre de Càritas un refugi en el qual descansar i realitzar altres activitats (formació, tallers, neteja personal, etc.).

Des de Càritas Gandia han agraït a SKLUM aquesta nova donació que “ha suposat una renovació de la imatge del centre però també ha permés dignificar els espais d’espera i atenció a les persones que venen a Càritas i que necessiten suport i formació”.

Articles relacionats