16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

“L’Educació és sempre un tema prioritari i essencial per a l’Ajuntament de Gandia”

– Carmen Fuster destaca el paper de l’Educació per millorar la qualitat de vida de la ciutadania en l’XI Congrés de la Federació d’Ensenyament de CCOO

La regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster; ha participat en l’acte d’obertura de l’XI Congrés de la Federació d’Ensenyament de CCOO.

Un congrés que també ha comptat amb la participació del secretari general de CCOO de la Ribera i la Safor, Andrés Bermejo i intervencions on line de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual; el conseller d’Educació, Vicnet Marzà o del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, Miquel Soler, entre altres.

A l’acte també ha estat presents la secretària general de la Federació d’Ensenyament de Comissions Obreres País Valencià, Xelo Valls; la Secretària General de la Comissió Executiva Confederal de Comissions Obreres, Empar Pablo; membres de la Comissió Executiva Federal FECCOO, José María Ruiz i Mila Escalera; el president de la Confederació Gonzalo AnayaMarius Fullana; la representant d’Escola Valenciana, Pilar Gregori; el representant d’Acció Cultural del País Valencià, Josepa Costa; el President de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes, Miquel Ruiz; a més dels regidors del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto i Alícia Izquierdo, i membres de l’oposició.

Durant la seua intervenció, Fuster ha destacat que l’Educació és “sempre un tema prioritari i essencial per a l’Ajuntament de Gandia” i ha fet valdre que a la nostra ciutat es pot complir el cicle educatiu complet des dels 0 anys fins a la universitat.

“A Gandia, apostem i defensem l’educació pública i de qualitat, gratuïta, democràtica, inclusiva, laica i valenciana. I, sobretot, una educació digna; amb un ensenyament que ajude al desenvolupament general de tot l’alumnat de qualsevol etapa educativa perquè puga tindre oportunitats. I, en aquest punt, vosaltres, exerciu un paper clau amb aquest Congrés” “L’ensenyament i la formació ens donen la possibilitat de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i contribuir, també, en el desenvolupament econòmic de les nostres ciutats”.

L’educació, en aquests temps que corren, es basa en la capacitat de transmetre valors que fomenten el desenvolupament d’una societat més justa, igualitària, dinàmica i diversa, integrant també els diversos recursos innovadors i tecnològics cada vegada més necessaris en l’àmbit educatiu va declarar Fuster.

L’edil delegada d’Educació també va valorar els 23 milions d’euros que el Consell està invertint en tots els centres escolars gràcies al Pla edificant i l’aposta que s’ha fet per crear un Centre integrat d’FP.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats