18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

L’autobús de Labora estarà en Tavernes del 14 al 16 de juliol

-El dijous 14 de juliol estarà situat davant del poliesportiu municipal, i el divendres 15 i dissabte 16 de juliol davant de les oficines de la Policia Local de la platja, de 10 a 18 hores

-Ofereix els mateixos serveis d’informació i assessorament en matèria d’ocupació i prestacions que la resta d’Espais Labora per a facilitar l’accés a l’ocupació a les persones desocupades

Tavernes de la Valldigna comptarà amb els serveis del Bus de Labora demà dijous 14 de juliol davant del poliesportiu municipal, i el divendres 15 i dissabte 16 davant de les oficines de la Policia Local en la platja, en horari ininterromput de 10 a 18 hores.

El punt mòbil de Labora ofereix els mateixos serveis que la resta d’Espais Labora per a facilitar l’accés a l’ocupació a les persones desocupades, garantint l’accés i la igualtat a l’ocupació i trencant les barreres territorials i tecnològiques del servei públic amb els municipis valencians.

L’objectiu d’este servei mòbil és oferir a la ciutadania informació d’interés i assessorament sobre com fer la inscripció a LABORA, renovar el DARDE o rebre orientació i informació al voltat dels serveis de formació i d’inserció laboral. A més, totes aquelles persones desocupades rebran assessorament per tècnics especialitzats per tal de cercar ofertes de treball, conéixer millor totes les possibilitats de l’app de GVA Jobs o GVA PuntLabora, o també fer la inscripció al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

La ciutadania interessada pot acudir sense cita prèvia i fer ús dels serveis del Bus de Labora durant els tres dies. Per a més informació, podeu consultar amb el Departament de Foment Local de l’Ajuntament al telèfon 96 282 36 60.

Articles relacionats