Laura Ollero, de Gandia, aconsegueix per segon any consecutiu el Festival de la Cançó d’Oliva

La Final del Festival de la Cançó de la Fira i Festes d’Oliva 2018 va reunir diumenge milers de persones al parc de l’Estació i es va convertir de nou en l’acte més multitudinari de les celebracions.  La guanyadora de l’edició de 2017, la gandiana Laura Ollero, ha repetit enguany primer premi. Pel que fa als cantants locals, Josep Salvador Parra Pérez va aconseguir el segon premi, consistent en 300 € més trofeu, per la seua interpretació de “Hallelujah”, de Leonard Cohen, i de “La flaca”, de Jarabe de Palo, només amb l’acompanyament de la seua guitarra; i Rubén Fenández Bosch va guanyar el premi a l’artista local destacat, consistent en 200 € més trofeu amb les cançons “Mi héroe”, d’Antonio Orozco, i “Precisamente ahora”, de David de Maria.

Destaca també la presència de Daniela Gongora, ciutadana francesa resident a Oliva, que va arribar a la Final i que va interpretar “Non, Je ne regrette rien”, d’Edith Piaf, a cappella, sense base musical, i també “Angelitos negros”, d’Antonio Machín.

Laura Ollero revalida el títol de guanyadora

La gandiana Laura Ollero va tornar a guanyar el Primer Premi, consistent en 400 € més trofeu, amb les peces musicals “I dreamed a dream”, d’Anne Hathaway, i el “Cabaret” de Liza Minnelli.

En tercer lloc va quedar Sergio Gómez Torres, de Dénia, qui va aconseguir els 200 € més trofeu per la seua interpretació del “Dígale”, de David Bisbal i de “La música de tus tacones”, d’El Arrebato.

Un any més, tots els cantants van rebre un diploma acreditatiu de la seua participació en la Final del Festival de la Cançó de la Fira i Festes d’Oliva 2018. I també es va agrair amb una placa commemorativa la col·laboració de Rosa Llopis, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, de Toni Rodríguez, coordinador artístic del Festival, Jesús Morant, coordinador adjunt del Festival, i del presentador Germán Salazar.

El jurat va estar format com a presidenta per M VICENTA LORENTE PASTRANA, mestra de cant, per delegació expressa de, JOSÉ SALAZAR, regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva.

Com a vocals van actuar ANTONIO RODRÍGUEZ SAVALL, Coordinador Artístic del Festival, i JUAN MAYLIN PASTOR, com a músic especialista en la matèria.
Com assessor JOSEP ANTONI SANTACREU GRIMALT, tècnic municipal de cultura, amb veu però sense vot. I com a secretària va actuar M ÁNGELES SALABERT NADAL, secretària de la Comissió Municipal de Serveis Socioculturals.

Per la seua banda, el Regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha volgut donar l’enhorabona als premiats, en general a tots els finalistes, i a totes les persones que van col·laborar en la celebració del Festival, especialment l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, i ha dit que ja s’està treballant per a l’edició del 2019: “creiem que l’edició d’enguany ha estat la millor de totes les celebrades fins al moment. Cada any intentem superar-nos i per això ja estem treballant en l’edició de l’any que ve, per tal de polir les xicotetes coses que es puguen millorar i que tots puguem disfrutar d’un gran Festival de la Cançó per a cantants novells i aficionats en la pròxima edició, perquè sabem la bona acceptació que té tant per als veïns d’Oliva com de les altres poblacions que ens visiten durant la Fira”.

Et Pot Interessar