L’augment de nous casos fa repuntar la incidència acumulada a la Safor i puja al nivell de baix risc de contagi

– La Safor abandona el nivell de mínim risc de contagi a l’alcançar una incidència acumulada de 25,60 casos per cada 100.000 habitants

– Des del passat dia 6 d’abril es pateix un degoteig de nous casos que han anat incrementant la incidència acumulada.

La realitat que aquesta incidència acumulada a la Safor és produïda per 6 municipis com són Ador, Xeraco, Beniarjó, Gandia, La Font d’En Carròs i Oliva que són els únics amb casos positius actius en aquest moment a la Safor. La situació de Xeraco i Gandia s’han vist perjudicades pels brots de coronavirus detectats en les seues poblacions.

La resta de poblacions mantenen una incidència acumulada de zero, i per tant es troben al nivell de mínim risc de contagi, les poblacions més destacades pel nombre d’habitants són Tavernes de la Valldigna, Bellreguard, Daimús, Vilallonga, Piles, El Real de Gandia, Simat, Miramar i Xeresa.

Cal anar amb cura i complir les mesures de protecció enfront de la Covid-19. Cada vegada s’està més prop de donar una solució més integral mitjançant la vacunació de la població, mentrestant la responsabilitat individual permet també que el col·lectiu es puga mantindre en nivells baixos de risc de contagi.

Et Pot Interessar