23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

L’ATP suspèn el Torneig ATP Orysol de Gandia

Finalment i com era d’esperar el torneig ATP Orysol de Gandia, dotat amb 25.000 dòlars en premis, ha sigut suspés per l’Associació de Tenistes Professionals al·legant la falta de seguretat sanitària en tots els tornejos del planeta fins a principis del mes d’agost.

El director de l’ATP, l’italià Andrea Gaudenzi ja va assegurar temps arrere que la volta al circuit seria molt complicat per a aquest 2020 i estem posposant dates intentant buscar una solució al tema. En aquests moments hi ha problemes de viatges, quarantenes i altres temes relacionats amb el Covid 19 i d’aquesta manera no es poden realitzar tornejos.

La competició gandiana complia la seua 42 edició sent el circuit més longeu de tota Europa on han participat estreles com els germans Emilio i Javier Sanchez Vicari, Alex Corretja, Pato Clavet, Jordi ArreseMartín JaiteGastón GaudioJuan Carlos Ferrero, David Ferrer o Andy Murray entre altres a més de vindre entrenadors de la talla de William Pato Alvarez -el millor entrenador de tots els temps- o Lluis Bruguera.

És sens dubte un vertader pal per al Club de Tenis Gandia com per als hotels de la platja, ja que el torneig arrossegava voltant més de 100 jugadors com d’entrenadors de tot el planeta entre els quadres de la fase prèvia i el final tan simples com de dobles.

El torneig hauria de començar el 13 de juliol i tot seguit li tocaria a Dénia i ja el mes d’agost a Xàtiva, tots ells en entrar en un circuit queden suspesos, ja que l’ATP suspén totes les seues competicions que atorguen els preuats punts. Així mateix els tornejos regionals de jóvens talents tampoc tenen dia d’inici encara que la Federació Valenciana aquesta estudiant diverses opcions.

Articles relacionats