9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

La Comunitat Valenciana al complet passa a la fase 1 del procés de desescalada

– Barceló agraeix l'”immens esforç” realitzat per la ciutadania i recorda la necessitat de mantindre la prudència i de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha agraït “l’immens esforç realitzat per tota la ciutadania perquè la Comunitat Valenciana puga situar-se al complet en la fase 1”. En aquest sentit, ha recordat que, a partir d’ara, “continua sent igualment necessari mantindre la prudència i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries”.

El Ministeri de Sanitat ha anunciat aquest divendres que la Comunitat Valenciana al complet passa a la fase 1 del procés de desescalada. D’aquesta forma, els 14 departaments de salut que continuaven en la fase 0 s’uneixen als 10 departaments que van començar aquest procés dilluns passat.

El departament de salut de la Ribera passa a la fase 1 sense cap mena de restricció i s’aplicarà a tot el territori la proposta que es limite la celebració d’actes i espectacles a l’aire lliure a una capacitat màxima de 30 persones.

Articles relacionats