L’atleta gandià Vicente Palonés disputa este dissabte l’Ironman de Kailua (Hawaii)

L’atleta del C.D. Masktri Vicente Palonés disputa aquest dissabte a Hawaii la 40 edició de l’Ironman de Kailua – Kona, una de les proves més prestigioses del panorama mundial. Palonés va aconseguir classificar-se després de la seua gran marca aconseguida en e l’Ironman de Bolton (Anglaterra), i ara, després de mesos de preparació, és el moment de deixar-se l’ànima en la carrera i gaudir del merescut premi. 
Vicente va arribar a la illa dissabte 6 d’octubre amb l’objectiu d’aclimatar-se bé a la zona. La calor, la humitat i l’alt desnivell marcaran la prova, per açò l’atleta del C.D. Masktri ha volgut passar els dies previs testant el sector ciclista i la carrera a peu. 
A la cita no ha acudit sol, familiars i amics han volgut acompanyar a Vicente Palonés en aquesta gesta. Dimecres 10 van participar en la “Desfilada de les Nacions”, on Palonés i la seua filla Mireia van recórrer els carrers de Kona amb la resta de representants espanyols. 
A més, Mireia ha aprofitat la seua estada a Hawaii per a participar en e l’Ironman Kids, una prova que aglutina a un gran nombre de xiquets que han acudit amb els seus familiars a la prova. Aquesta és la segona participació de Mireia en aquesta prova després de la seua gran experiència en Boltón. 
Dissabte 13, Palonés disputarà la prova regna, un triatló al que només acudeixen els millors atletes del planeta amb invitació prèvia. Aquesta prova es caracteritza per la seua duresa extrema. El seu paisatge paradisiac pot convidar a pensar que l’esdeveniment serà un plàcid passeig, però tot el contrari. El desnivell de les seues muntanyes, les temperatures extremes i la humitat, fan d’aquest Ironman el més dur del món. 
Vicente Palonés arriba a la cita en un gran estat de forma i amb una mentalitat molt positiva. L’objectiu és gaudir de la prova i poder arribar a la meta abrigallat pels seus amics i familiars.

Et Pot Interessar