16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

L’Associació per a la Investigació Sanitària de la Safor commemora el 25 aniversari dels seus premis

• L’acte de lliurament es realitzarà el dijous 3 de març, a les 19 hores, en l’Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Carrer del Paranimf, 1. Gandia.

L’Associació per a la Investigació Sanitària de la Safor (AISSA) celebra la XXV edició dels premis que cada any es lliuren als professionals sanitaris del Departament de Salut de Gandia pels seus treballs científics i d’investigació en salut.

Com a novetat, aquesta edició se celebra en el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, on acudiran tots els investigadors participants. Els guanyadors de cada categoria es coneixeran en aquest mateix acte.

A més, per primera vegada es premiarà el millor projecte d’investigació. Aquesta categoria se suma a les ja existents: millor article científic i accèssit; millor comunicació i accèssit, i millor cas clínic.

A l’acte acudiran els anteriors presidents d’AISSA des de la seua fundació, a més de representants de l’Ajuntament de Gandia, del Campus de Gandia de la UPV i de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO).

Articles relacionats