L’ASSOCIACIÓ D’IMMOBILIÀRIES MLS GANDIA ASSEGURA QUE EL MERCAT DE SEGONA MÀ S’ESTÀ REACTIVANT

“De moment la crisi existeix perquè encara no hi ha recuperació i, sobretot, no és visible en els ciutadans”. Amb aquestes paraules el president de l’associació d’immobiliàries MLS Gandia, Javier Rocher, extrau un primer balanç de l’any 2016. Malgrat açò, Rocher ha assegurat que en el mercat immobiliari “sí que es fan més vendes”, i de fet incideix que “la gent ha perdut la por a comprar”.
Tal com explica el president de MLS Gandia, “sempre hi ha una demanda latent d’habitatge per diferents necessitats, ja siga per la reducció de família o augment del nombre de fills, o per millorar quant a localització”. Sobre el tipus d’immoble que més es ven, explica que el major nombre de vendes està en els habitatges de segona mà”. De fet, “l’habitatge nou és el que menys es ven”.

Pel que fa als preus, segons Rocher, “molts clients dubtaven que el preu arribaria a la seua part més baixa, ara entenen que ja es va arribar i hi ha estadístiques que diuen que comença a pujar”. Finalment, conclou que els clients “ja tenen necessitat de comprar apartaments de platja i els estrangers ja estan comprant xalets en les zones de l’interior com a Marxuquera”.

Et Pot Interessar