15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

L’Associació de Mitjans Digitals presenta els seus mitjans a Zenith BR Media

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana, a la qual pertany la capçalera diariserpis.com, ha arrancat una sèrie de desdejunis de treball amb agències de mitjans i institucions per a donar a conéixer als mitjans associats, el seu abast i difusió, i treballar per a la seua inclusió en campanyes publicitàries.

La primera d’aquestes reunions ha sigut amb una de les grans agències planificadores de mitjans a Espanya, Zenith BR Media. Una comissió d’AMDComVal és va reunir amb el CEO de Zenith, José María Rubert, i els principals planificadors de l’agència.

Sobre la taula els 26 mitjans que componen en aquests moments AMDComVal, el seu abast geogràfic, la seua capil·laritat en el territori, i les seues xifres d’audiència. En global, els mitjans associats fan una mitjana de 3 milions de pàgines vistes mensuals, amb 1,1 milions de navegadors únics i una mica més de 550.000 seguidors en xarxes socials. Destaca a més la fidelització del lector, ja que la permanència supera els 2 minuts per cada notícia.

En el desdejuni de treball, els responsables de Zenith BR Media van traslladar la metodologia de treball, les possibilitats de planificació a futur per als mitjans digitals, o les possibilitats del “branded content” entre altres temes.

Després d’aquest primer desdejuni de treball ja es treballa en els següents, amb totes les planificadores de mitjans que operen en la Comunitat Valenciana, així com amb les principals administracions públiques.

Articles relacionats