L’Associació de Comerciants d’Oliva inicia una campanya per a «connectar» amb els clients

La presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), Rosa Llopis (a la imatge amb el regidor Pepe Salazar), ha anunciat l’engegada de la nova campanya ‘Connectes amb nosaltres? Volem connectar amb tu…’ que es desenvoluparà al llarg de tot el mes d’octubre amb l’objectiu de «connectar comerços i clients». Es tracta d’una iniciativa pionera que ACCO està desenvolupant des del 5 d’octubre de la mà de la Confederació Valenciana de Comerç, a la qual pertany com a membre del Comitè.
Aquesta campanya està basada, segons apunta Llopis, a anar compartint missatges entre els seus clients amb l’objectiu de fomentar la interacció entre tots dos. Per a açò, a més, s’ha dut a terme una enquesta, els resultats de la qual es donaran a conèixer pròximament, en la qual s’arrepleguen els gustos, queixes i necessitats sobre els comerços de la ciutat. «Volem tenir al nostre client content i per a açò li demanem que expresse tot el que vulga i tot el que necessite dels seus comerciants». Atenent a les enquestes,  es duran a terme les iniciatives més demandes. 
Així mateix, la presidenta d’ACCO ha recalcat que aquest projecte s’està duent a terme conjuntament amb els comerciants de Castelló, València i Alacant amb missatges que «anirem veient per tots costats que transmeten que estem connectats amb ells». D’aquesta manera, «els instem al fet que ens demanen, perquè nosaltres intentarem fer tot el possible per a dur-ho a terme». Amb els resultats d’aquesta enquesta, es duran a terme les iniciatives més demandes en les tres províncies.
D’altra banda, amb motiu del Dia del Comerç, que se celebra aquest pròxim divendres, 20 d’octubre, els comerços associats a ACCO adornaran la ciutat a través d’unes cites que uniran els diversos establiments i, a més, es regalaran polseres.
Sobre l’associacionisme, Rosa Llopis ha incidit que és «de vital importància». «Perquè un comerç es pot associar a una associació, però eixa associació ha d’estar en una Federació superior. El pertànyer a FAES ens dóna a les empreses una veu més forta enfront de les administracions i ens dóna més força a nosaltres per a seguir reivindicant totes les necessitats dels nostres associats».
Cal recordar que ACCO compta amb 140 associats, incrementant any rere any la xifra, «en entendre els comerciants que associar-se és la millor manera perquè en 24 hores et conega una població».

Et Pot Interessar