L’assemblea de socis de la UE Tavernes nomena president a Josep Emili Bononad

L’assemblea de socis de la UE Tavernes ha elegit Josep Emili Bononad i Climent nou president de l’entitat en substitució de José Armengol,  qui havia expressat la seua volutat de no continuar motius personals. La primera intervenció en públic del nou president ha estat la presentació d’un nou jugador (a la imatge). Es tracta de Javier Penadés, central experimentat procedent del CD Acero.
L’assemblea, d’altra banda, ha fet un balanç en l’aspecte esportiu i econòmic. Pel que fa a la vessant esportiva la impressió de l’assemblea no és positiva, atés que el primer equip de Preferent fa ja dos tempordes que no juga una promoció, i enguany ha quedat a meitat de la classificació. La situació es vol revertir amb el fitxatge de l’entrenador Esteban Cana i l’arribada d’un bon grapat de jugadors beneïts i aconsellats pel nou entrenador. 

Pel que fa als comptes, la UE Tavernes ha presentat en el darrer exercici, fins a 30 de juny, uns ingressos de 254.757 euros i unes despeses de 251.747 euros. No obstant, les despeses i els ingressos pendents reduiran el superàvit a poc més de tres-cents euros. 

 

Et Pot Interessar