30.6 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

“Las dos caras de la moneda” nova estrena de l’Escola de Teatre d’Oliva

El pròxim 4 de desembre a les 19 h és la data elegida per l’Escola Municipal de Teatre d’Oliva, per estrenar l’obra de teatre que porten treballant aquest trimestre, sota la direcció d’Adria Ordines.

“Las 2 caras de la moneda”, una obra escrita per Candela Bellver, que està basada en “cuento de navidad” del conegut autor Charles Dickens. El fil conductor que li dona el sentit aquesta obra, són els personatges centrals Scroohg i Nada, ells representen, el bé i el mal, la part negativa i la part positiva “las dos caras de la moneda”.

Des de l’Escola de Teatre han comentat la sinopsi de l’obra “Com bé sabem, en tota persona es troben aquests dos polos oposats, però és la mateixa persona, a través de la seua lliure elecció la que pren partit d’acord amb decisions diàries a través de les quals decideix quin camí seguir. Presentarem a l’espectador mitjançant una sèrie d’escenes a on els valors i els acords sincers són la base de totes elles”.

L’obra es representarà en el Centre Polivalent d’Oliva i l’entrada és gratuïta, organitzat per l’Ajuntament d’Oliva, a través del Departament de Cultura.

És per això que els components de l’Escola Municipal de Teatre animen a tota la gent que li agrade la cultura a assistir a la representació i passar una bona estona gaudint del teatre.

Articles relacionats