19.8 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

El Centre Internacional de Gandia celebra l’acte de graduació de l’alumnat d’Unimajors

– El divendres 26 de novembre a les 11 h i en el Teatre Serrano tindrà lloc l’acte de graduació de l’alumnat de la Universitat de les Persones Majors. Un acte presidit pel Vicerector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

Després de dos anys sense celebrar acte de graduació a causa de la pandèmia de la COVID 19, el pròxim divendres el Centre Internacional de Gandia celebrarà l’acte de graduació de l’alumnat de la Universitat de les Persones Majors.

L’acte estarà presidit pel vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, i l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto. Així mateix, també estaran presents la directora del Centre de Gandia, Carme Melo, i la degana de la Facultat de Magisteri, la professora Anna Botella, qui actuarà com a padrina de les promocions. L’acte comptarà també amb la participació de l’agrupació coral del centre dirigida pel seu director Juanmi Terrazas. Aquesta coral està formada, també, per alumnat del programa Unimajors.

Vora un centenar seran els alumnes que rebran el reconeixement de mans de les autoritats i que donen per finalitzat el primer i segon cicle de l’Itinerari d’Humanitats i Ciències Socials que s’imparteix a Gandia. En concret, són l’alumnat que va finalitzar cinqué i tercer curs l’any 2020 i l’any 2021.

La Universitat dels Majors va començar el seu camí a Gandia el 2007 i hui compta amb quasi mig miler d’alumnes que cursen l´itinerari d´Humanitats i Ciències Socials. L’únic requisit per a accedir és comptar amb 50 anys o més. L’èxit de la Universitat dels Majors a Gandia ha portat a la Universitat de València a repetir l’experiència en altres 9 localitats Ontinyent, Cullera, L’Eliana, Quart de Poblet, Paterna, Requena, Alzira, Benetússer i Massamagrell.

Articles relacionats