19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

L’Àrea de Salut de Gandia s’acomiada dels 15 especialistes que finalitzen la seua residència MIR i EIR 

• Nicolás Ruíz Lozano i María Miret Salvador guanyen els Premis als Millors Treballs Científics de Residents

L’Hospital Universitari Francesc de Borja ha acollit l’acte de comiat dels tretze especialistes mèdics i les dues matrones que han finalitzat la seua residència MIR i EIR enguany.

Durant aquest acte, també s’ha entregat els I Premis als Millors Treballs Científics de Residents, organitzats per la Comissió de Docència MIR i EIR del departament.

Premio mejor publicacion Nicolas Ruiz

Així, Nicolás Ruiz Lozano ha guanyat la modalitat de Millor Publicació Científica pel treball ‘Quines característiques presenten els pacients atesos en Atenció Primària amb sospita d’insuficiència cardíaca? Estudi descriptiu sobre l’abordatge inicial dels pacients amb dispnea de probable origen cardíac?’.

Premio mejor comunicacion Maria Miret

Per part seua, María Miret Salvador ha obtingut el premi a la Millor Comunicació Científica per la publicació ‘Pren-li el pols’.

La gerent del Departament de Salut de Gandia, Rosa Andrés, i la presidenta de la Comissió de Docència MIR i EIR del departament, Carmen Montesinos, han destacat l’aprenentatge reeixit durant aquests anys de formació, els han agraït la seua dedicació, especialment en aquests anys de pandèmia, i els han desitjat sort en la seua pròxima etapa com a especialistes.

Articles relacionats