19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Gandia llança els Xecs La Bici per impulsar la mobilitat sostenible

– Gandia impulsa la mobilitat sostenible amb la posada en marxa dels Xecs La Bici 

– Els empadronats a Gandia podran adquirir els Xecs La Bici per a comprar bicicletes noves o electrificar la que ja tinguen

Una campanya de l’Ajuntament de Gandia que arriba amb el mateix esperit que els Xecs Comerç i amb dos objectius clars: fomentar la mobilitat sostenible i impulsar el comerç local. Des de hui i fins al pròxim 30 de setembre o fins que s’acabe el crèdit, els majors de 18 anys i empadronats a Gandia poden comprar vals descompte per valor de 100, 200, 300 i fins a un màxim de 400 euros que podran destinar a la compra de bicicletes convencionals o elèctriques, o si ho desitgen electrificar la que ja tenen.

100.000 euros és la quantitat que aporta el Consistori amb els Xecs La Bici i que permetrà mobilitzar el doble de diners, ja que el client aporta el 50% i l’administració el 50% restant. Una nova campanya de col·laboració entre l’Ajuntament, FAES, les associacions comercials i Caixa Ontinyent.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha recalcat l’aposta del Govern Local per la mobilitat sostenible i per això ha llançat aquesta “potent injecció econòmica”, mentre que l’edil de Mobilitat i Trànsit, Nacho Arnau, ha assenyalat que es tracta d’una “magnífica iniciativa” i que a més, contribueix a fomentar l’ús de la bicicleta.

Articles relacionats