15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

L’Àrea de Salut amplia recursos per millorar l’accés telefònic als centres de salut

– El Departament de Salut de Gandia posa en marxa un centre de recuperació de trucades per a facilitar l’accés telefònic dels pacients als centres de salut

• El centre de recuperació de crides s’ha posat en marxa, inicialment, per als centres de salut de Tavernes, Xeraco, i Grau, Beniopa i Corea (Gandia)

• L’objectiu és fer front a l’elevat volum de crides que registren els centres com a conseqüència de la COVID-19

El Departament de Salut de Gandia disposa d’un centre de recuperació de crides que serveix de suport als centres de salut i millora l’accés telefònic dels pacients. Aquest centre de recuperació de crides assumeix aquelles que no poden ser respostes, per saturació, en els centres de Tavernes, Xeraco, i Grau, Beniopa i Corea (Gandia), i s’ampliarà a altres municipis.

Aquest projecte s’emmarca dins de les iniciatives que s’estan duent a terme en el departament per a fer front a l’elevat volum de crides que registren els centres de salut com a conseqüència de la COVID-19. El servei es va posar en marxa a la fi de setembre amb la finalitat de millorar l’atenció dels usuaris de tres centres de salut de la capital de la Safor, i, progressivament, s’ha anat ampliant a altres localitats del departament.

A aquesta centraleta, situada a l’hospital Francesc de Borja, salten aquelles crides que no han pogut ser ateses en els centres de salut perquè les línies es trobaven ocupades i, des d’aquest nou servei, s’encarregaran de citar en les agendes dels professionals.

Existeixen diferents vies de comunicació entre els professionals situats en el centre de salut i en el centre de recuperació de crides per a alleugerir les qüestions sol·licitades pels pacients i gestionar les cites el més ràpid possible. Cal destacar que, el centre de recuperació de crides està atés per personal coneixedor del funcionament de cadascun dels centres de salut.

L’objectiu final d’aquesta iniciativa és oferir el millor servei possible al pacient i agilitar l’atenció, tal com destaquen des de l’equip directiu del Departament de Salut de Gandia.

Articles relacionats