22.4 C
Gandia
Dilluns, 27 juny, 2022

L’Aquàtic Club Gandia aconsegueix dos medalles d’or, una de plata i altra de bronze

• Més de 250 nadadores pertanyents a 12 Clubs es van donar cita aquest cap de setmana la Competició de Natació Artística Promoció de Figures a Gandia.
• L’Equip de Gandia es va alçar amb dues medalles d’or, una de plata i una de bronze.

El passat cap de setmana es va celebrar a Gandia la Competició de Natació Artística de Promoció de figures, que resulte un èxit amb una participació d’aproximadament 250 nadadores, pertanyents a 12 Clubs de la Comunitat Valenciana i un de Catalunya.

En el Campionat, l’Aquàtic Club Gandia va guanyar dos medalles d’or: una per la Benjamí Sofía Crespo i la segona per la Júnior Mayra Gómez. A més, es van alçar amb una medalla de plata en Júnior per Ainhoa Navarro i una de bronze en aleví per Sara Albanell.

Des de l’Equip Tècnic de l’Aquàtic Club Gandia s’ha volgut reconéixer a més els magnífics llocs aconseguits per la resta del Club, en especial a Katrina i Aida pel quart i cinqué lloc respectivament, i agrair especialment a la Regidora d’Esports Lydia Morant com a representant de l’Ajuntament de Gandia i a les voluntàries la seua col·laboració, que ha sigut fonamental per poder a collir aquesta competició a Gandia.

Articles relacionats