21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

L’alumnat de Gandia reconeix la tasca dels iaios i iaies

– Més de 500 alumnes de Gandia reconeixen la tasca dels iaios i iaies durant la pandèmia

–  Un total de 15 centres participen en la iniciativa de Consell de la Infància que ha volgut reconéixer la dedicació i esforç dels més grans

La regidora delegada de la Infància, Liduvina Gil, ha donat a conèixer aquest matí els noms dels guanyadors i els accèssits del concurs de dibuix posat en marxa des del Consell de la Infància i on els estudiants han volgut destacar el paper dels iaios i iaies durant els mesos de pandèmia i destacar les experiències que els xiquets i xiquetes van viure durant el confinament i els mesos posteriors. En total han estat més de 500 els alumnes participants procedents de 15 centres escolars.

Els tres guanyadors han estat Amalia Prada Orengo: CC Abad Solà, sisé de Primària; Carla Lluch: CEIP Joan XXIII, sisé de Primària; Irene Miret: CC Escolàpies Gandia, cinqué de Primària. Pel que fa a l’accèssit han estat atorgats Lourdes Estornell, CC Nostra Sra. del Carmen, sisé de Primària; Cheng Wang: Ceip Cervantes, sisé de Primària; Feriel Mouffok: CEIP Les Foies, cinqué de Primària.

Tal com va recordar Gil, el 21 de gener coincidint amb el Dia Internacional de l’Abraçada, el jurat es va reunir per valorar els nombrosíssims treballs presentats que posen en valor “és esforç diari dels iaios, el que aporten a la societat i en record d’aquells als quals la COVID-19 s’ha portat” va explicar la regidora qui ha afegit que “el contacte dels néts amb els seus iaios ajuda als més menuts a restablir vincles afectius amb altres generacions i a valorar als seus majors com a font de saviesa al temps que desenvolupen aptituds com l’empatia i la tolerància”.

L’edil ha volgut agrair als membres de Consell de la Infància el treball mensual que realitzen per aportar a les reunions en línia que se celebren totes les propostes dirigides a millorar la nostra ciutat. “Tenim uns xiquets i xiquetes i ni molt conscienciats de la feina dels seus majors i des de l’ajuntament seguirem fomentant aquests valors”.

Lourdes Miret Carmelites

FERIEL MOUFFOK_Les Foies (1)

FERIEL MOUFFOK_Les Foies

cheng wang_Cervantes

Amalia Prado_Abad Sola

Articles relacionats