23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

L’Alqueria de la Comtessa reuneix a més de 400 persones en la celebració de “Les Quintaes”

El dissabte passat, 14 de maig es van celebrar “les Quintaes” 2022 a l’Alqueria de la Comtessa. Un dia en el qual centenars de persones es reuneixen des de primera hora del matí per a celebrar aquest dia d’alegria, diversió i retrobaments amb amics.

Aquest any s’han apuntat quintes des de l’any 1936 fins a la quinta del 2003, en total 420 persones, les quals van poder gaudir de la següent programació: a les 9:00 h esmorzar de quintes; a les 12:00 h concentració de quintos al carrer Sant Jaume; a les 12:30 h cercavila de quintos pels carrers del poble (acompanyada de la xaranga Xequin i la banda de música del Real de Gandia); a les 14:00 h dinar de quintos al Parc de l’Oest; i a les 16:30 h discomòbil.

L’esdeveniment ha estat organitzat per “València no Duerme” junt amb les comissions de festes (El Crist, L’aurora, Els Lluïsos i Moros i Cristians) i la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa. I el preu per persona que han pagat els interessats ha sigut de 30 € amb el que els entrava: la cercavila amb xarangues, el menjar, les samarretes i la discomòbil.

“Les Associacions de festes volem agrair a tots els quintos la seua participació en la festa de les Quintaes. La vostra col·laboració en les barres i en tot servirà per a continuar treballant per aconseguir les millors festes” han afirmat els organitzadors de l’esdeveniment des de xarxes socials.

Articles relacionats