18.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

La companyia Magranes del CEIP Magraner de Tavernes de la Valldigna estrena l’òpera “AMOR FAMILIAR”

– La companyia Magranes està formada per un grup de xiquets i xiquetes de 8 i 9 anys de 3r de primària que durant aquest curs 2021-2022 ha treballat dins l’anomenat projecte LÓVA.

LÓVA es treballa a diferents etapes educatives com ara infantil, primària, ESO, Cicles formatius, famílies del centre, professorat al claustre, conservatoris o penitencieries.

Té el seu origen en un projecte educatiu que Bruce Taylor i Joann Formen van crear per a l’Òpera de Seattle en els anys 70 i que en els 80 va ampliar el Metropolitan Opera Guild de Nova York. Se suma als milers de projectes de creació d’òperes realitzades en aules de més de vint països i durant més de quatre dècades. En aquests anys el projecte s’ha estés com un projecte educatiu gràcies a docents que el converteixen en la seua forma d’ensenyar i que són un exemple de professionalitat i de compromís pedagògic.

El vertader objectiu està a aconseguir al llarg del procés la cooperació, l’empatia i la confiança en un mateix i en l’equip. El model dialògic de resolució de conflictes ens ha conduït a la nostra òpera final.

L’acte tindrà lloc el divendres dia 3 de juny a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna de matí a les 11:30 h per a l’alumnat del centre i de vesprada a les 19:30 h per al públic en general.

L’òpera l’amor familiar parla d’un aspecte que ha estat molt important al llarg de la pandèmia com és l’amor que ens han donat els familiars. “Volem aprofitar la nostra òpera per a agrair i fer-los un xicotet homenatge”, han manifestat des de l’organització.

Articles relacionats