22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA REFORÇA LA SEGURETAT VIÀRIA DEL MUNICIPI

L’Ajuntament de L’Alqueria de la Comtessa amb la finalitat d’augmentar la seguretat viària del terme municipal ha millorat l’estat dels elements de senyalització vertical de la xarxa de carreteres de competència municipal. Un projecte que es centrarà en els vials del nucli antic del municipi, ja que la senyalització vertical dels mateixos presenta un deteriorament més gran que la de la resta del municipi.

Per dur a terme aquest projecte s’ha sol·licitat la redacció del projecte de senyalització viària a l’empresa AYMED PROYECTOS OBRAS Y SERVICIOS S.L. amb un import de 1815 euros. En aquest pla s’analitza la situació actual del municipi, s’indica el material necessari i com es farien les obres, a més d’altra informació rellevant.

Per altra banda, l’obra ha sigut encarregada a l’empresa SUBMINISTRES RONDA SAMPAYO S.L. per un import de 21.700 euros subvencionats per la Diputació Provincial de València amb el Pla d’Inversions.

“La senyalització de trànsit és fonamental per a una circulació viària correcta i segura; la renovació i actualització de les mateixes cada cert temps és primordial per garantir la seguretat viària de la població, tant per als vianants com per als conductors” ha afirmat Voro Femenia, alcalde del municipi.

Articles relacionats