13.3 C
Gandia
Dissabte, 3 desembre, 2022

L’Alqueria de la Comtessa  presenta a les seues Festeres i Festers del 2019

Com cada final de juny, l’Alqueria de la Comtessa inicia la Setmana Cultural, que suposa la prèvia de les Festes Patronals. Dissabte passat,
el municipi va celebrar un dels actes més significatius: la presentació de la Regina i de les Festeres i Festers del 2019.

La jornada començava a les 21.00 hores amb la cercavila i la recollida dels i les representants d’enguany, així com la Regina del 2018, acompanyats per la Unió Musical Santa Cecília de l’Alqueria de la Comtessa.

Festeres i festers 2019 4Tot seguit, a les 22.00 hores, el parc del camp de futbol ja estava preparat per a acollir l’acte de presentació en què Núria Lorente Ariza
va ser coronada Regina de les Festes Patronals, juntament amb el seu acompanyant Pau Iborra Barber. La cort d’honor està formada per les
festeres Hermínia Barberá Frasquet; Clara Nicolàs García; Paula Blanes Gracia; Àngela Ronda LorenteMarisa Pons González i Myriam Ramos Frasquet, i els festers Pau Díaz Tercero; Andreu Moll Bertó; Josep Canet Peiró; Andreu Docón GadeaSimone Zaccaria i Toni Font Navarro.

Les festeretes i festerets del 2019 són Estefania Docón SimioancaÍker Ciges Moncho; Edgar Bertomeu Luz; Laura Domingo Ibiza; Ines Femenia i Nuria LorenteMarta Manzano Domingo i Jordi Manzano Domingo.

La Regina del 2018, Inés Femenia Matoses, es va acomiadar del seu regnat amb un discurs i, després, va entregar la corona a la seua successora, Núria Lorente Ariza.

Voro Femenia, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, també va dirigir unes paraules a les representants d’enguany i a tot el veïnat del municipi. “Les festes del nostre poble serveixen per a unir la il·lusió dels que participem en els actes festius i viure cada jornada amb emoció. A la regina i representants d’aquest any us desitge que gaudiu d’aquests dies amb intensitat, que seran molt especials per a vosaltres“.

Articles relacionats