26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Gran Final Musicaula School Festival 2019

GRAN FINAL MUSICAULA SCHOOL FESTIVAL 2019

Musicaula School Festival és l’únic festival de música dirigit a estudiants i col·legis (Diversió sense alcohol). Després de 5 mesos de festival des que es van obrir les inscripcions, arriba dissabte que ve 29 de juny a Eivissa la Gran Final del més gran festival de joves talents a Espanya. El passat 22 de juny va tindre lloc a Getafe les semifinals nacionals, on van actuar 10 concursants vinguts de tota Espanya i que van oferir un alt nivell en l’escenari, la qual cosa va complicar molt la decisió del jurat per a seleccionar als 5 finalistes. Després del període de deliberació, finalment aquests han sigut els 5 finalistes que actuaran dissabte que ve al Parc Reina Sofia d’Eivissa en la Gran Final:

· Heptamaris – I.E.S. Poeta Paco Mollá Elda (Alacant)

· BlackDash – Col·legi Diocesà Sant Ildefons – Almería

· Noëlle Vanyi – *MusicWood – Barcelona

· Five Minutes – Escola de Música Maestro Gombau – Getafe (Madrid)

· Idk – I.E.S. León Felipe – Torrejón d’Ardoz (Madrid)

Després de les actuacions dels finalistes i abans de la deliberació del jurat, comptarem amb les actuacions de tres artistes convidats emergents que arriben de la península: Tarifa Plana, Kitai i Nevy, a més de les actuacions locals del grup femení, Winde Rosey la jove cantant Jessica Ros. També gaudirem de la sessió del DJ madrileny Anthony Godfather.

L’esdeveniment començarà a les 19 h. i serà gratuït per a tots els públics. El recinte comptarà amb una zona de Food Trucks de diferents varietats de menjar i gelats. Tot això sense venda d’alcohol en el recinte, seguint la filosofia del festival per a conscienciar als menors de gaudir i passar-lo en gran amb la millor música sense necessitat de consumir alcohol, Objectiu 0’ 0. Tant els finalistes, artistes convidats, així com els semifinalistes que no han pogut classificar-se per a la Gran Final, seran convidats en un minicreuer Baleària travessia Dénia-Eivissa per a facilitar el viatge d’anada i volta a la mítica illa balear, amb prefesta a bord. Una experiència inoblidable. A més dels premis que ja han rebut els semifinalistes (promoció i llista de les seues cançons en Sotify, Màster Class de producció musical, opció a un curs gratuït aquest estiu a l’escola de música de Berklee) el guanyador del festival obtindrà la producció d’un videoclip professional amb la productora NoSoloClips, campanya promocional, concerts, regals i material musical dels col·laboradors del festival: Auriculars especials Yamaha, Altaveus d’estudi Microfusa, bitllets a Balears de Baleària)

Articles relacionats