12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA OBRI LA PISCINA MUNICIPAL

– El dissabte, 18 de juny, l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa obrirà la piscina municipal a les 11:30 h.

– Tots els interessats podran gaudir aquest estiu d’un refrescant bany fins a principis de setembre amb un horari d’11:30 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:30 h de dilluns a diumenge.

El recinte compta amb una piscina infantil, una piscina de natació, edifici amb vestuaris, dutxes, espai per a socorristes, infermeria i zones verdes.

Per a poder acudir serà necessari abonar-se en l’Ajuntament o en el poliesportiu. Hi ha dos opcions: carnet del poliesportiu o bons de piscina.

Els preus de la primera opció (amb la qual es podrà gaudir de la piscina el temps que estiga oberta) per als no empadronats són: 55 euros per a xiquets (menors de 14 anys), adults 70 euros; famílies per 100 euros, i jubilats (majors de 65 anys) 40 euros. Per als residents del municipi els preus són: 25 euros xiquets, 35 euros adults, 50 euros famílies i gratis per als jubilats.

Per a acreditar la condició de veí resident en el municipi cal aportar: certificat d’empadronament amb una antiguitat d’almenys sis mesos i l’últim rebut de l’IBI de naturalesa urbana pagat en el municipi de l’Alqueria de la Comtessa. A més, la tarifa familiar comprendrà els següents membres de la unitat familiar: pare, mare i fills menors de 30 anys.

Aquelles persones que ja tenen el carnet fet de l’any passat no han de renovar, ja que es renova automàticament si el pagament està domiciliat al banc. En cas de voler cancel·lar el carnet tenen fins al 27 de juny per fer-ho.

Per altra banda, amb la segona opció els interessats en anar a la piscina poden pagar: una entrada diària per 3 euros els xiquets i 3,5 euros els adults; un bo de 5 entrades per 12 euros els xiquets i 15 euros els adults; i un bo de 10 entrades per 24 euros xiquets i 30 euros adults. Aquests bons no tenen caducitat.

lAlqueria de la Comtessa piscina municipal 1

Articles relacionats