18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA IMPULSA “EL MES PER LA IGUALTAT”

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha organitzat una sèrie d’esdeveniments pel mes de la igualtat, concretament:

• Divendres 4 de març. Cinefòrum amb la pel·lícula “Una cuestión de género” al Centre Social a les 17.30 hores.

• Diumenge 6 de març. Volta a peu per la igualtat amb eixida a les 9.00 hores a la Plaça Major i amb un recorregut de 4 km a peu. En finalitzar hi haurà un esmorzar popular al camp de futbol. La recollida de la motxilla i tiquet per a esmorzar serà a partir de les 8.30 hores a la Plaça Major. També hi haurà un concert de música a càrrec de la banda de música Unió Musical S.T Cecília en homenatge a la dona a les 12.00 hores a la Plaça Major.

• Dimarts 8 de març. El Dia de la Dona hi haurà un dinar per a totes les dones del poble a l’ermita dels Sants de la Pedra, a les 13.30 hores. Per a dinar hi haurà arròs al forn i són 2 euros per persona.

Per a participar en les activitats del dia 6 (volta a peu i esmorzar) i anar a dinar el dia 8 cal apuntar-se a l’Ajuntament. Les interessades poden apuntar-se fins al divendres 4 de març en horari d’atenció al públic (10:30 a 14.00 h).

Segons Ana López, regidora en Igualtat, “Amb aquests actes commemorem aquests dies que recorden la importància d’aconseguir l’objectiu principal, la igualtat real i efectiva entre dones i homes. Per això, hem dissenyat aquestes jornades amb la col·laboració de diferents àrees municipals, associacions i entitats locals”.

Articles relacionats