14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA IMPULSA “EL MES PER LA IGUALTAT”

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha organitzat una sèrie d’esdeveniments pel mes de la igualtat, concretament:

• Divendres 4 de març. Cinefòrum amb la pel·lícula “Una cuestión de género” al Centre Social a les 17.30 hores.

• Diumenge 6 de març. Volta a peu per la igualtat amb eixida a les 9.00 hores a la Plaça Major i amb un recorregut de 4 km a peu. En finalitzar hi haurà un esmorzar popular al camp de futbol. La recollida de la motxilla i tiquet per a esmorzar serà a partir de les 8.30 hores a la Plaça Major. També hi haurà un concert de música a càrrec de la banda de música Unió Musical S.T Cecília en homenatge a la dona a les 12.00 hores a la Plaça Major.

• Dimarts 8 de març. El Dia de la Dona hi haurà un dinar per a totes les dones del poble a l’ermita dels Sants de la Pedra, a les 13.30 hores. Per a dinar hi haurà arròs al forn i són 2 euros per persona.

Per a participar en les activitats del dia 6 (volta a peu i esmorzar) i anar a dinar el dia 8 cal apuntar-se a l’Ajuntament. Les interessades poden apuntar-se fins al divendres 4 de març en horari d’atenció al públic (10:30 a 14.00 h).

Segons Ana López, regidora en Igualtat, “Amb aquests actes commemorem aquests dies que recorden la importància d’aconseguir l’objectiu principal, la igualtat real i efectiva entre dones i homes. Per això, hem dissenyat aquestes jornades amb la col·laboració de diferents àrees municipals, associacions i entitats locals”.

Articles relacionats